ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ

Οι αναρτήσεις του αυτοκινήτου, όπως και τα τακάκια και οι δισκόπλακες, φθείρονται ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύει το όχημα. Η φθορά των αναρτήσεων προκαλεί σημαντικά προβλήματα κατά την οδήγηση όπως π.χ. αστάθεια του οχήματος-ειδικότερα στις στροφές, μεγαλύτερος χρόνος φρεναρίσματος και ανταπόκρισης του τιμονιού, ενώ επιπλέον προκαλεί και ανομοιόμορφη φθορά των ελαστικών.

Η οδήγηση με ελαττωματικό σύστημα διεύθυνσης – ανάρτησης μειώνει κατά πολύ την ασφάλειά σας, καθώς ουσιαστικά ο οδηγός δεν έχει τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινήτου του, και αυξάνει σημαντικά τον κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Κyliakoudis αναλαμβάνουμε να κάνουμε έναν πλήρη έλεγχο της κατάστασης των αναρτήσεων και του συστήματος διεύθυνσης του αυτοκινήτου σας και να σας προτείνουμε την πιο αξιόπιστη και οικονομική λύση για την αντικατάστασή τους.

Προσοχή: Η έγκαιρη αντικατάσταση των αναρτήσεων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, είναι ζωτικής σημασίας για την ασφάλεια και την αξιοπιστία του αυτοκινήτου και των επιβαινόντων σε αυτό.

Καλέστε μας ΑΜΕΣΑ για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας!

anartiseis-autokiniton-6anartiseis-autokiniton-1anartiseis-autokiniton-2anartiseis-autokiniton-2
ΚΛΗΣΗ
ΠΛΟΗΓΗΣΗ