ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Καθώς η τεχνολογική εξέλιξη είναι αλματώδης σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας το αυτοκίνητό μας δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από αυτή την πρόοδο. Τα τελευταία χρόνια στο αυτοκίνητο ενσωματώνονται συνεχώς όλο και περισσότερα ηλεκτρικά – ηλεκτρονικά συστήματα τα οποία ελέγχουν σημαντικές λειτουργίες του (π.χ. ABS, ESP, AIRBAG).

Ο έλεγχος και η διάγνωση της λειτουργίας και των βλαβών αυτών των συστημάτων γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό άμεσα και με ακρίβεια με τα σύγχρονα διαγνωστικά εργαλεία που διαθέτει το συνεργείο μας, εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα για τον ιδιοκτήτη του οχήματος. Η επιδιόρθωση της βλάβης γίνεται άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά αποφεύγοντας περιττές και άσκοπες ενέργειες. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε στη ρίζα του και το όχημά μας είναι ασφαλές για χρήση.

Σε περίπτωση που ανάψει κάποια ένδειξη βλάβης στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας ή έχετε την υποψία ότι «κάτι δεν λειτουργεί σωστά» ελάτε άμεσα στο συνεργείο μας να σας κάνουμε μια αξιόπιστη και πλήρη διάγνωση της κατάστασης του οχήματός σας. Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να προκαλέσετε μεγαλύτερη ζημία ή ακόμα και κάποιο ατύχημα!

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να προγραμματίσουμε έναν λεπτομερή διαγνωστικό έλεγχο αυτοκινήτου!

diagnostikos-elegxos-autokinitou-2diagnostikos-elegxos-autokinitou-2
ΚΛΗΣΗ
ΠΛΟΗΓΗΣΗ