ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΑΣΜΑΝ GROUP FIAT

Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας διαθέτει αυτόματο σασμάν και κατά την αλλαγή ταχυτήτων παρατηρήσετε μια δυσκολία ή μια έντονη πίεση τότε αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα το σασμάν σας χρήζει άμεσης επισκευής.

Το σασμάν, είτε αυτόματο είτε μηχανικό, αποτελείται από μια σειρά μηχανικών μερών που δίνουν κίνηση στο αυτοκίνητο και τα οποία με την πάροδο του χρόνου και λόγω της εκτεταμένης χρήσης φθείρονται με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν σωστά.

Η επισκευή ενός αυτόματου σασμάν είναι μια αρκετά χρονοβόρα εργασία και χρειάζεται ειδικά εργαλεία, μεγάλη εμπειρία και προσοχή. Οι μηχανικοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι και έμπειροι στον εντοπισμό προβλημάτων και φθορών σε αυτόματα σασμάν αυτοκινήτων Alfa Romeo, Fiat και Lancia.

Λύνουμε προσεχτικά το σασμάν και εντοπίζουμε τα εξαρτήματα που έχουν φθαρεί και δεν λειτουργούν σωστά. Αντικαθειστούμε με καινούργια όλα τα εξαρτήματα που δεν γίνεται να επισκευαστούν. Αφού έχει λυθεί το σασμάν και είμαστε σίγουροι ότι έχουν εντοπιστεί και διορθωθεί τα χαλασμένα εξαρτήματα το σασμάν ξανασυναρμολογείται και τοποθετείται στη θέση του.

Προσοχή, εαν δεν δώσετε την απαιτούμενη προσοχή και δεν αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα τότε υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθεί πολύ μεγαλύτερη ζημιά στο αυτοκινητό σας, αυξάνοντας κατά πολύ το κόστος επισκευής ή ακόμα και να προκαλέσετε κάποιο σοβαρο ατύχημα κινούμενοι στο δρόμο.

Εάν το αυτοκίνητό σας είναι Alfa Romeo, Fiat ή Lancia και έχει αυτόματο σασμάν τότε το συνεργείο αυτοκινήτων Κυλιακούδης είναι το ιδανικό μέρος για εσάς!!

Καλέστε μας ΑΜΕΣΑ για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας!βού σας!

Κυλιακούδης | Αρχική
ΚΛΗΣΗ
ΠΛΟΗΓΗΣΗ