ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ LPG (ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ)

Στο συνεργείο μας, αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα την εγκατάσταση σύγχρονου και ασφαλούς συστήματος υγραερίου κίνησης (LPG) στο όχημά σας προσφέροντας οικονομία στο κόστος μετακίνησής σας έως και 50% και ταυτόχρονη μείωση των ρύπων του αυτοκινήτου έως 20%, συμβάλλοντας έτσι σε ένα καθαρότερο περιβάλλον για τις επόμενες γενιές.

Επιπλέον, με αυτό τον τρόπο η αυτονομία του αυτοκινήτου διπλασιάζεται ενώ η ασφάλεια του οχήματός σας παραμένει στο 100%, καθώς για την τοποθέτηση συστήματος LPG τηρούνται οι ιδιαίτερα αυστηρές προδιαγραφές ενώ το κύκλωμα τροφοδοσίας στο όχημα είναι κλειστού τύπου και δεν περνάει από το χώρο επιβατών.

Με την συνεχώς αυξανόμενη τιμή της βενζίνης στην Ελλάδα, η ανάγκη των κατόχων αυτοκινήτων για πιο οικονομικές και πιο οικολογικές διαδρομές, έχει οδηγήσει ένα μεγάλο μέρος των οδηγών στην τοποθέτηση συστημάτων υγραεριοκίνησης. Έχει υπολογιστεί ότι με μια μέση χρήση του αυτοκινήτου σας, το κόστος τοποθέτησης του συστήματος υγραερίου αποσβένεται μέσα σε λιγότερο από 1 χρόνο. Το υγραέριο είναι ένα πολύ πιο καθαρό καύσιμο χαμηλού κόστους το οποίο ταιριάζει απόλυτα στην τεχνολογία των σημερινών οχημάτων.

Καλέστε μας ΑΜΕΣΑ για να προγραμματίσουμε το ραντεβού σας!

*Σύμφωνα με την ΥΑ 18586/698/2000 (Φ.Ε.Κ.: 411/Β`/29-3-2000) η χρήση υγραερίου κίνησης στα ΙΧ και επαγγελματικά οχήματα και λεωφορεία είναι απόλυτα νόμιμη και ασφαλής.

lpg-1
Κυλιακούδης | Αρχική
ΚΛΗΣΗ
ΠΛΟΗΓΗΣΗ